"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

.Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το γραφείο του Γιάννη Μιχελάκη

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι λίγο πριν τις 11:30 χθες το βράδυ έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στην οδό Αμερικής 10, στον 4ο όροφο.

Οι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του γραφείου και από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Οι δράστες αναζητούνται.

Η κυβέρνηση με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου καταδίκασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείου του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
 Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι είναι μετωπικά αντίθετη σε κάθε μορφή βίας και καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση.

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε «απερίφραστα» την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο τού υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, με ανακοίνωση που εξέδωσε, υπογραμμίζοντας, ότι «ενέργειες που επιχειρούν να διαταράξουν τη δημοκρατική ομαλότητα και να δυναμιτίσουν τη σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα, θα πέσουν στο κενό». 

zografouZO.blogspot.com

zografouZO.blogspot.com